5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa Yangın kapısı istanbul fiyatı bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı sektör sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için selen kabul etmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bu kapılar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Tasar çizim olarak başkalık göstermekle müşterek ortak özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı konstrüksiyonda olmalarıdır. Standart iç baplara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page